Sommarkort 10 ggr 750 kr

Nu även giltigt för grustennis!

Spela badminton, tennis, squash, pingis eller gå på gym 10 timmar i sommar för endast 750 kr. Giltigt tom 2021-08-15.

Dagens lunch

Ring 031-28 55 60 för meny.

Sallad, bröd, måltidsdricka & kaffe ingår. Läs mer
99:-
God lunch med fräsch salladsbuffé. Låt vår kock laga lunchen medan du motionerar. Spela innebandy 1 timme för 99 kr/person inklusive lunch. Badminton och pingis får du för 129 kr/person. Vill du köra tennis eller squash kostar det 149 kr/person.

Nyheter

Här kommer nästa veckas lunchmeny, som v.25 serveras Måndag-Torsdag! (p.g.a tennis-och badmintonläger)Ät här eller ta med hem.Varmt välkomna! ☀ ... Visa merVisa mindre

4 dagar sen  ·  

Läs mer
Hej och hå! Sommaren är i full gång och vi har öppet hela sommaren (ej midsommar), bara med lite justerade öppettider😎 Här är dem🎾 ... Visa merVisa mindre

5 dagar sen  ·  

Läs mer
Här kommer veckans härliga lunchmeny!Ät här eller så går det alldeles utmärkt att ta med hem.Varmt välkomna! ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen  ·  

Läs mer

Sportarenans bollskola

Bollskolan riktar sig till barn födda 2015-2017. Under lekfulla former får barnen möjlighet att pröva ett antal olika bollsporter såsom tennis, badminton, innebandy, squash, bordtennis och fotboll. Varje lektion har en aktivitet som tema. Förutom de olika sporterna är återkommande inslag bollkontroll, motorik och kroppskontroll.

Fokus i bollskolan ligger på att pröva olika sporter och ha roligt tillsammans, inte på teknik eller prestation.

Efter att barnen gått i bollskola är det lättare att börja med träning mer inriktad på en specifik sport, till exempel tennisskola, badmintonskola eller innebandyskola.

Förkunskaper

Barnen behöver kunna lyssna och förstå enklare instruktioner från ledarna. För övrigt behövs inga förkunskaper.

Medtag

Inneskor, oömma kläder och ett glatt humör. Övrigt material finns på plats och barnen erhåller första tillfället en vattenflaska och en t-shirt.

Föräldrar

Får första tillfället vara med vid sidan om planen. Alla andra tillfällen vill vi att föräldrarna finns tillgängliga i anläggningen men inte så att barnen ser er, förslagsvis i café/restaurangdel. Vi vill att barnens fokus skall ligga på verksamheten och ledarna under lektionen.

Tider HT21

Bollskolan startar den 24 september och är 10 tillfällen med avslutning den 3 december. Uppehåll under höstlovet vecka 44.

Fredagar kl. 16:00-16:45 - nya deltagare födda 2017

Fredagar kl. 16:45-17:30 - födda 2016-2017

Fredagar kl. 17:30-18:15 - födda 2015-2016

Pris

Bollskolan kostar 1195 kr/termin.

Betalning sker via faktura som skickas ut separat via e-post innan terminsstart.

Anmälan

Anmälan inför HT21 och återanmälan till bollskolan görs här.