Tre nya padelbanor!

Sportarenan bygger ut och skapar tre padelbanor, ny reception och ny caféteria.

Lite byggstök blir det men vi hoppas på ert överseende och att ni är sugna på att testa padel till våren/sommaren 2022!

50% rabatt Röda avgångar

Röda avgångar släpps vardagar klockan 16:00.
Halva priset på röda avgångar

Släpps kl 16:00 varje vardag.
Ger dig 50 % på utvalda banor mellan kl. 17:00-22:00. Gäller badminton och squash.
Gäller nu även lediga tennistider utvalda banor från kl 21:30.

Först till kvarn!
Kan endast bokas via webben.

Dagens lunch

Ring 031-28 55 60 för meny.

Sallad, bröd, måltidsdricka & kaffe ingår. Läs mer
99:-
God lunch med fräsch salladsbuffé. Låt vår kock laga lunchen medan du motionerar. Spela innebandy 1 timme för 99 kr/person inklusive lunch. Badminton och pingis får du för 129 kr/person. Vill du köra tennis eller squash kostar det 149 kr/person.

Nyheter

Dags för barnkalas? Slipp stöka ner hemma och ha ditt barnkalas hos oss på sportarenan!Efter en timmes sport/lek så bjuds det på hamburgare och glass - det kan inte bli bättre!Boka på 031-28 55 60 eller kom förbi oss så hjälper vi er 😁🎈 ... Visa merVisa mindre

1 vecka sen  ·  

Läs mer
Du glömmer väl inte bort att använda din friskvård? Du kan sätta in ditt friskvårdsbidrag på ett konto i eget namn här på sportarenan - så kan du spela vilken sport du vill!Kom in så hjälper vi dig😁🎾⚽ ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen  ·  

Läs mer
Vecka 46 bjuder vi på en riktig höstig lunchmeny!🍁Avnjut en god lunch i samband med spel för att få de där härliga endorfinerna i höstmörkret! 🎾😁Varmt Välkomna! ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen  ·  

Läs mer

Sportarenans bollskola

Bollskolan riktar sig till barn 4-6 år. Under lekfulla former får barnen möjlighet att pröva ett antal olika bollsporter såsom tennis, badminton, innebandy, squash, bordtennis och fotboll. Varje lektion har en aktivitet som tema. Förutom de olika sporterna är återkommande inslag bollkontroll, motorik och kroppskontroll.

Fokus i bollskolan ligger på att pröva olika sporter och ha roligt tillsammans, inte på teknik eller prestation.

Efter att barnen gått i bollskola är det lättare att börja med träning mer inriktad på en specifik sport, till exempel tennisskola, badmintonskola eller innebandyskola.

Förkunskaper

Barnen behöver kunna lyssna och förstå enklare instruktioner från ledarna. För övrigt behövs inga förkunskaper.

Medtag

Inneskor, oömma kläder och ett glatt humör. Övrigt material finns på plats och barnen erhåller första tillfället en vattenflaska och en t-shirt.

Föräldrar

Får första tillfället vara med vid sidan om planen. Alla andra tillfällen vill vi att föräldrarna finns tillgängliga i anläggningen men inte så att barnen ser er, förslagsvis i café/restaurangdel. Vi vill att barnens fokus skall ligga på verksamheten och ledarna under lektionen.

Tider och anmälan till bollskolan via Team Åkered TK:s hemsida (klicka här).